ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΖΕΝΗ

ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
Ελεύθερη Επαγγελματίας


Βιογραφικό

 • Η Τζένη είναι Ελεύθερη Επαγγελματίας, Απόφοιτη Τεχνικής Σχολής τμήματος Βοηθών Ιατρικών & Βιολογικών εργαστηρίων με προϋπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στον ιδιωτικό τομέα σε επώνυμα καρδιολογικά ιατρεία.
 • Ενεργό μέλος στο Ελληνικό Εθνικό Κέντρο «Η Άσκηση είναι Φάρμακο-Ελλάς» είναι στέλεχος του διεθνούς δικτύου με την επωνυμία ‘‘Exercise is Medicine-Global’’ το οποίο συστάθηκε από τον μεγαλύτερο παγκοσμίως μη κερδοσκοπικό οργανισμό Αθλητικής Επιστήμης και Αθλητιατρικής (American College of Sports Medicine) και την Αμερικάνικη Ιατρική Εταιρεία (American Medical Association). Στόχος του εν λόγω διεθνούς δικτύου είναι η προώθηση της σωματικής άσκησης στο γενικό πληθυσμό και η ενσωμάτωσή της στα εθνικά συστήματα υγείας των χωρών/μελών.
 • Είναι επίσης Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Φίλοι του Χορού, της Μουσικής, της Τέχνης & της Έκφρασης” Κορινθίας Fame Studio για το οποίο διοργάνωσε και παρουσίασε πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων καθώς και για τον Δήμο Κορινθίων, Λουτρακίου και Σικυώνος με εμπειρία άνω των 30 ετών σαν δασκάλα χορού σε όλα τα είδη χορού αλλά και σε όλες τις ηλικίες.
 • Ασχολήθηκε με την υποκριτική τέχνη με την συμμετοχή της σε πλήθος ερασιτεχνικές παραστάσεις αλλά και με την παρακολούθηση επί 2 έτη μαθημάτων υποκριτικής τέχνης στην Ανωτέρα σχολή δραματική τέχνης Μαίρης Βογιατζή Τράγκα στην Αθήνα.
 • Παράλληλα ασχολήθηκε με το εμπόριο Αποκλειστική Διανομέας Πολυεθνικής εταιρίας και με το εμπόριο κλιματισμού, θέρμανσης, παγομηχανών, παγωτομηχανών με περιφέρεια διανομής όλη την Ελλάδα.
 • Διαθέτει εξαίρετες γνώσεις σε πλήθος αντικειμένων με αντίστοιχες βεβαιώσεις και πιστοποιητικά σε αντικείμενα όπως: μαθήματα Γραμματειακής υποστήριξης, τυφλού συστήματος γραφομηχανής & λογιστικής, ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγράμματα voucher όπως:
 • με αντικείμενο “Πρόληψη & Καταστολή των δασικών πυρκαγιών” ( 11/1996 – 12/1996 ) που οργάνωσε το Δασαρχείο Κορίνθου,
 • Πωλήσεων με τίτλο Merchandiser Λιανικής Πώλησης,
 • Γνώσεων Πληροφορικής CERT στα εξής αντικείμενα: Χειρισμός Η/Υ & Διαχείριση Αρχείων, Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Υπηρεσίες Διαδικτύου, Βάσεις Δεδομένων και Παρουσιάσεις
 • Ψυχολογίας με αντικείμενο « LIFE COACHING», ιατρικά διαδικτυακά webinar με θέμα “Αγγειακά & Εγκεφαλικά Επεισόδια & Covid 19, θέσεις και αντιπαραθέσεις”, “Διαβήτης και σύγχρονες προσεγγίσεις”, “ Καρδιαγγειακές Παθήσεις και Covid -19”, καθώς και το 35ο Καρδιολογικό Συνέδριο (2020), 2ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικής Καρδιολογίας “2nd International Sports Cardiology Congress 2021”, καθώς και το “3rd Congress Sports Cardiology 2022” κ.α.
 • Το 2021 Προσελήφθη στα κοινωφελή προγράμματα στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων σαν Διοικητικό Προσωπικό, παράλληλα απέκτησε πιστοποίηση στην Οργάνωση & Λειτουργία Δημόσιων Υπηρεσιών, Οργανισμών & Επιχειρήσεων, του Τομέα Οικονομίας, Νομικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων, UNISERT.
 • Μιλάει 4 γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Τουρκικά και πρόσφατα απέκτησε πιστοποίηση για τα νέα προγράμματα Ατόμων με Αναπηρίες, ως Προσωπικός Βοηθός.

Ακολουθήστε μας
Δυναμώστε την Επικοινωνία μας