ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
Εκπαιδευτικός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης


Βιογραφικό

  • Ο Σπύρος είναι Κορίνθιος με ιστορικό της οικογένειάς του στη πόλη μας από το 1900 στο χώρο των παντοπωλείων (ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ).
  • Ο ίδιος επέλεξε να γίνει εκπαιδευτικός της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, έχοντας σπουδές στη Ανωτέρα Σχολή Τεχνολόγων Μηχανικών Οχημάτων των ΚΑΤΕΕ Κοζάνης, της Ανωτέρας Σχολής Τεχνολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πάτρας και της Ανωτέρας Σχολής Παιδαγωγικών Σπουδών της ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ.
  • Έχει πιστοποίηση εκπαιδευτικού για ΚΕΚ σε προγράμματα για ανέργους του ΟΑΕΔ.
  • Έχει επίσης πιστοποίηση στις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πάτρας.
  • Στην Εκπαίδευση από το 2002 κατείχε θέση ευθύνης (Υποδιευθυντής Σχολικής Μονάδας-Τομεάρχης Μηχανολόγων) έως το 2017, όταν επελέγη Διευθυντής του μεγαλύτερου Σχολείου της Κορινθίας στο  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ Λουτρακίου, στο οποίο εκπαιδεύονται σε εργαστηριακά μαθήματα οι μαθητές των δύο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, των δύο ΕΠΑΛ Κορίνθου και του ΔΙΕΚ Κορίνθου-Λουτρακίου.
  • Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας της ΕΛΤΕΕ (ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ) Κορινθίας επί δεκαετία, επίσης ως εκπρόσωπος του συγκροτήματος των ΤΕΕ-ΕΠΑΛ-ΕΚ μετείχε στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Λουτρακίου επί εξαετία, στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κορινθίων για δύο χρόνια και ένα έτος στη Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας.
  • Είναι παντρεμένος με τη Λευκή Σερβετζόγλου και έχει μία κόρη την Γεωργία Γιαννοπούλου πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Πειραιά εργαζόμενη σε μεγάλη εταιρεία στη Αθήνα και ένα υιό τον Ανδρέα Γιαννόπουλο φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στα Ψηφιακά Συστήματα, που είναι επίσης διαχειριστής της ιστοσελίδας ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1900-2010 προβάλλοντας την ιστορία της πόλης μας με φωτογραφικό υλικό.
  • Έλαβε λοιπόν Κορίνθιοι την απόφαση τώρα που έφθασε η ώρα της συνταξιοδότησης από τις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις του να συμπορευθεί με τον Νίκο Σταυρέλη στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, δηλώνοντας υποψηφιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο Κορίνθου για μια καλύτερη πόλη που όλοι ονειρευόμαστε  χρόνια τώρα να έρθει,  αλλά αυτή κάπου έχει σταθμεύσει.
  • Ελπίζουμε με τη ψήφο σας να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας.

Ακολουθήστε μας
Δυναμώστε την Επικοινωνία μας