Δελτία Τύπου

75η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 30-08-2023

Ανακοινώνουμε τρεις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΤΣΟΥΛΟΥΧΑ ΔΗΜΗΤΡΑ – Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα της Δήμητρας στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Δήμητρα Τσουλουχά του Πέτρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Σολομό Κορινθίας, στον ίδιο τόπο που εργάζεται και δραστηριοποιείται καθημερινά.

Είναι μόνιμος κάτοικος Αρχαίας Κορίνθου.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει ολοκληρώσει την μετεκπαίδευσή της στην Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης.

Επιπλέον είναι κάτοχος Πιστοποιητικού με τίτλο “Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικής Προώθησης Εταιρικής Παρουσίας – Social Media – Marketing”.

Εργάστηκε στο Τμήμα F&B της εταιρείας Club Hotel Casino Loutraki για επτά συναπτά έτη, ενώ διετέλεσε Γενική Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων F&B για δύο από αυτά.

Από το 2004 έως σήμερα ασκεί καθήκοντα Διευθύντριας σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων, όπου συνεργάζεται  καθημερινά με δεκάδες ανθρώπους, και έχει μάθει να σέβεται την αξία της ομαδικότητας και της συντονισμένης και οργανωμένης προσπάθειας.

Πιστεύει στην αξία που έχει η ειλικρίνεια και η ακεραιότητα και πορεύεται πάντα με αυτά τα δύο για πυξίδα.

Συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και θέλει να συμβάλλει θετικά στον τόπο της.

Ως μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, κοιτάζει προς το μέλλον, με στόχο ένα θετικό αποτύπωμα σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητάς μας.

Η Δήμητρα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 

2. ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Τάσου στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Αναστάσιος Καραβοκύρης του Παναγιώτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Σολομό Κορινθίας, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αγρότης.

Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά του τόπου του.

Έχει εκλεγεί επί τρεις τετραετίες και διατελεί Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Σολομού με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Πνευματικού.

Είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σολομού τα τελευταία τέσσερα έτη, ενώ συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις αποτελώντας ιδρυτικό μέλος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Σολομού “Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ” και του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σολομού “ΆΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ”.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ειλικρίνειας θέλει να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τόπου του προάγοντας με την εκλογή του τα συμφέροντα και το κοινό καλό της τοπικής κοινωνίας.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος στο Τ.Σ. Σολομού. 

 

3. ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα της Αναστασίας στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Παναγιώτα Κουρούπη του Κωνσταντίνου έχει γεννηθεί και κατοικεί μόνιμα στον Σολομό Κορινθίας.

Είναι απόφοιτη Λυκείου και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε επιχειρήσεις της Κορινθίας.

Με την υποψηφιότητά της στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές θέτει ως κεντρική και βασική της επιδίωξη την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών της και το κάλο του τόπου της.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Σολομού.

 

                   ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                        ΚΟΡΙΝΘΟΣ 30/08/2023