Δελτία Τύπου

74η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 30-08-2023

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ – Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα της Αναστασίας στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Αναστασία Κόλλια του Ευαγγέλου διαμένει μόνιμα στα Αθίκια Κορινθίας απ’ όπου και κατάγεται.

Έχει εργαστεί στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων για τέσσερα έτη ενώ τον τελευταίο χρόνο απασχολείται σε Ιδιωτική Εταιρεία Τροφίμων της περιοχής.

Συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και επιθυμεί να βάλει και εκείνη το λιθαράκι της για το καλό του τόπου της.

Η Αναστασία είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αθικίων.

 

2. ΜΑΥΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή του Σωτήρη στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος κατάγεται από τον Άσσο Κορινθίας, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι πατέρας 2 παιδιών και παππούς 3 εγγονών.

Είναι γνωστός σε όλους μας από την δραστηριοποίηση του στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπου και έχει υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και πρόεδρος.

Η αγάπη του Σωτήρη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση, όπου και θέλει μέσω του Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη να προσφέρει τα μέγιστα.

Ο Σωτήρης είναι υποψήφιος Σύμβουλος στο Τ.Σ. Κάτω Άσσου.

 

3. ΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή του Παναγιώτη στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Τ.Σ. Στεφανίου.

Ο Παναγιώτης Πούλος του Χρήστου γεννήθηκε στο Στεφάνι Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του.

Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παντρεμένος με την επίσης ιδιωτική υπάλληλο Μαρία Σαμολαδά.

Η θέληση του Παναγιώτη να προσφέρει στο χωριό του, τον έκαναν να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση και με την Πνοή Δημιουργίας του Νίκου Σταυρέλη.

Ο Παναγιώτης θα είναι υποψήφιος στο Τ.Σ. Στεφανίου.

 

4. ΣΤΕΛΕΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή της Κατερίνας στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

Η Κατερίνα είναι κόρη του Δημήτρη Στελέτου και της Ελένης Δασκαλάκη.

Έχει καταγωγή από το Αγγελόκαστρο (παππούς της ο Βασίλης Στελέτος αυτοκινητιστής και γιαγιά της η Ευαγγελία Βίρλα).

Σήμερα κατοικεί στην Κόρινθο.

Σπουδάζει νοσηλευτική στην Πάτρα.

Αποφάσισε την κάθοδο της στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, για να τιμήσει την αγάπη του πατέρα της και του παππού της, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη ζωή, για το Αγγελόκαστρο.

Εκτός αυτού είναι αποφασισμένη να εργαστεί στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Σταυρέλη προκειμένου να αλλάξει ο Δήμος και να γίνει όπως τον φαντάζονται τα νέα παιδιά που ζουν σε αυτόν και θέλουν να σταματήσουν την πορεία του προς την οπισθοδρόμηση.

Η Κατερίνα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

 

                  ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                       ΚΟΡΙΝΘΟΣ 30/08/2023