Δελτία Τύπου

68η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 28-08-2023

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΧΑΡΟΥΛΑ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή της Χαρούλας στο ψηφοδέλτιό μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Χαρούλα Δημογέροντα γεννήθηκε 10/10/1977, κατάγεται από το Σπαθοβούνι Κορινθίας και την τελευταία εικοσαετία διαμένει στον Άσσο Κορινθίας.

Είναι ανθυπαστυνόμος εν ενεργεία με είκοσι επτά έτη υπηρεσίας.

Συμμετείχε για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές το έτος 2019 με τον ανεξάρτητο συνδυασμό “Άσσος Πορεία Ανάπτυξης” όπου εξελέγει Τοπικός σύμβουλος.

Επί σειρά έξι ετών έχει τελέσει πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Άσσου, προσφέροντας σημαντικά έργα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των μαθητών και των δασκάλων. Είναι ενεργό μέλος σε κάθε είδους εθελοντικών δραστηριοτήτων.

Από συμμετοχή της σε δραστηριότητα του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που αφορά φιλανθρωπικό και περιβαντολλογικό σκοπό έχει βραβευτεί με τον έπαινο της ευαρεσκείας από τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του πολίτη για τον υπερβάλλοντα ζήλο και αποτελεσματικότητα της.

Η Χαρούλα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

2. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΝΑ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή της Άννας στο ψηφοδέλτιό μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Άννα Θεοδώρου του Παναγιώτη κατάγεται από την Ήπειρο και είναι μόνιμος κάτοικος Βλασσαίϊκων Κατακαλίου.

Εργάζεται 23 χρόνια σε λογιστικό γραφείο στον Πειραιά, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Αγαπά το Κατακάλι, αγαπά την Κόρινθο και είναι χαρά και τιμή της να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρελη και στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η Άννα είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

 

3. ΚΩΝΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή της Ελευθερίας στο ψηφοδέλτιό μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Ελευθερία Ειρήνη Κώνστα με καταγωγή από την Αλμυρή Κορινθίας, έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων ΤΕΙ και μητέρα 2παιδιων.

Η Ελευθερία είναι υποψήφια σύμβουλος Τ.Σ. Κόρφου.

 

4. ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή του Γιώργου στο ψηφοδέλτιό μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στον Άσσο Κορινθίας.

Παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών.

Παντρεμένος με την Θεοφανή Στεργιοπούλου (Σπαθοβούνι) με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Σταύρο απόφοιτο Παντείου Πανεπιστημίου, τον Δημήτρη στα Σώματα ασφαλείας (Αστυνομία) και τον Άγγελο μαθητή Β Λυκείου.

Έχει διατελέσει πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση:

1987 – 1990 Κοινοτικός σύμβουλος Άσσου.

2003 – 2006 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου.

2007 – 2010 Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Άσσου Λεχαίου.

2011 – 2014 Τοπικός Σύμβουλος Άσσου εξελέγη πρώτος σε σταυρούς.

2015 – 2019 Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Συμμαχία Πολιτών (δεν εξελέγη για λίγες ψήφους).

2019 – 2023 πρώτος τοπικός  σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό “Άσσος Πορεία Ανάπτυξης”.

Από 1 – 5-2023 Πρόεδρος Κοινότητας Άσσου.

Ο Γιώργος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Άσσου.

 

                   ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                        ΚΟΡΙΝΘΟΣ 28/08/2023