Δελτία Τύπου

61η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 23-08-2023

Ανακοινώνουμε τέσσερις ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ (ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ) – Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νεκτάριου για το Τοπικό Συμβούλιο Αγγελοκάστρου.

Ο Νεκτάριος είναι γιός του  Μιχαήλ (Κατσάμπας) και της Μαρίνας.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) κορίτσια. Η πρώτη φοιτήτρια στο 1ο έτος, η δεύτερη μαθήτρια 2ας Γυμνασίου και η τρίτη τριών χρονών.

Είναι χειριστής μηχανημάτων έργων και εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας.

Έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά ως υποψήφιος σύμβουλος του Δήμου Σολυγείας στο συνδυασμό του κυρίου Τούσουλη.

Είναι ενεργό μέλος της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης του Σοφικού και συμμετέχει πάντα σε κάθε επιχείρηση στην περιοχή.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου «Εν Κορινθία Αγγελοκαστριτών ο Άγιος Παντελεήμων».

Αποφάσισε την κάθοδο του στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Αγγελοκάστρου, αφού συζήτησε με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταυρέλη για το όραμα του για το χωριό.

Θέλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να φύγει από την αφάνεια το Αγγελόκαστρο και να ξαναγίνει ο τόπος όπου Κορίνθιοι και ξένοι έβρισκαν ένα φιλόξενο τόπο για να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους.

Θα εργαστεί για να επιτύχει η προσπάθεια του Νίκου Σταυρέλη να δώσει στα χωριά, στα οποία λόγω αποστάσεως οι κάτοικοι δεν έχουν δυνατότητα συχνής ιατρικής περίθαλψης, την ασφάλεια του τακτικού ιατρικού ελέγχου με μέριμνα του Δήμου.

Θέλει να δει το Κάστρο του Αγγελοκάστρου να γίνει επισκέψιμο και τόπος έλξης.

Να γίνουν το δημοτικό σχολείο με το θεατράκι του και το νηπιαγωγείο, χώρος πολιτισμού, για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις που προτίθεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού.

Να έχει το χωριό άφθονο και ποιοτικό νερό.

Να γίνει συντήρηση και επισκευή όλων των συλλεκτήρων και δεξαμενών νερού που έχουν κατασκευαστεί στο χωριό για τις ανάγκες των κτηνοτρόφων.

Να υπάρξει άμεση και συνεχής επαφή του προέδρου του χωριού με το γραφείο ανάπτυξης πρωτογενούς παραγωγής του οποίου την ίδρυση έχει ανακοινώσει ο Νίκος Σταυρέλης και συγκεκριμένα με τον κτηνοτροφικό τομέα, ώστε να βοηθηθούν οι κτηνοτρόφοι του χωριού να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Ο Νεκτάριος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγγελοκάστρου.

 

2. ΓΚΟΤΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή του Αναστασίου Γκότση στο ψηφοδέλτιό μας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Τάσος είναι γιός  του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννημένος το 1985.

Άγαμος.

Απόφοιτος τεχνικού επαγγελματικού Λυκείου ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων.

Επαγγελματική εμπειρία τοποθέτηση πλακιδίων, 2 χρόνια περίπου Profood.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

3. ΠΛΕΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΒΑΡΩΝΟΣ) – Με ικανοποίηση ανακοινώνω την συμμετοχή του Γιάννη στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Πλέσσας( Βαρώνος) είναι ελεύθερος επαγγελματίας που διατηρεί για περισσότερα από 40 έτη οικογενειακή επιχείρηση, στα Εξαμίλια , με αντικείμενο την κατασκευή καλουπιών τύπου injection, ζει μόνιμα στο Κατακάλι, στον πρώην δήμο Σαρωνικού και είναι πτυχιούχος της επαγγελματικής προτύπου Σιβιτανιδείου Σχολής.

Έχει διατελέσει γραμματέας του ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ 2 χρόνια.

Ο Γιάννης είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Κατακαλίου.

 

4. ΣΟΥΚΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Με χαρά ανακοινώνω την συμμετοχή του Τάσου στην ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για εκλογές του Οκτώβρη.

Ο Τάσος διαμένει μόνιμα στον Αγ. Ιωάννη είναι 55 ετών.

Έχει δύο παιδιά και είναι κτηνοτρόφος.

Ο Τάσος είναι υποψήφιος σύμβουλος Τ.Σ. Αγίου Ιωάννη.

 

                   ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ   ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                        ΚΟΡΙΝΘΟΣ 23/08/2023