Δελτία Τύπου

58η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 22-08-2023

Ανακοινώνουμε δύο ακόμα υποψηφίους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα ενός νέου και δραστήριου ανθρώπου  με το ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Ανδρέας Γεωργίου  γεννήθηκε το 1993 στο Σοφικό Κορινθίας.

Είναι υιός του Κώστα και της Μαργαρίτας και εργάζεται στην οικογενειακή τους επιχείρηση “ Το Κουτούκι του Τσαμπάση” στο Σοφικό.

Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου στον τομέα Πληροφορικής και Τουριστικών Επαγγελμάτων.

Έχει εργαστεί σε τουριστικές μονάδες σε Πόρτο Χέλι και Ελούντα και ως βοηθός Μηχανικού σε μονάδες παραγωγής φυσικού αερίου σε χώρες της Ευρώπης και της Ασίας.

Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Πανσολυγειακού και ήταν μέλος της διοικήσεως της ομάδας.

Αν και διεκδικεί για πρώτη φορά την ψήφο των Κορινθίων δημοτών, η πολιτική του ζύμωση και το ενδιαφέρον για τα κοινά έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο πατέρας του Κωνσταντίνος Γεωργίου (Τσαμπάσης), ο Ταχυδρόμος του Σοφικού, έχει διαγράψει μακρά και επιτυχημένη πορεία στην Πρώην Κοινότητα Σοφικού και στον τέως Δήμο Σολυγείας, έχει εκλεγεί  κατά το παρελθόν Αντιπρόεδρος Κοινότητας, Αντιδήμαρχος και έχει διατελέσει πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ανδρέας οραματίζεται έναν ευρωπαϊκό Δήμο όπου προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος απ’ όπου και αν προέρχεται, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και επιδιώκοντας την πρόοδο, την ευημερία και την κοινωνική συνοχή του Δήμου μας.

Ο Ανδρέας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 

2. ΜΠΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΑ) – Ανακοινώνω με ικανοποίηση τη συμμετοχή της Γιούλας στο ψηφοδέλτιό μας για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η Παναγιώτα είναι μόνιμη κάτοικος του Σοφικού Κορινθίας.

Είναι Δημοτική Υπάλληλος, εργάζεται και προσφέρει τις υπηρεσίες της επί 20 συναπτά έτη στο πρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.

Είναι απόφοιτη του ΔΙΕΚ ΚΟΡΙΝΘΟΥ με ειδικότητα ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ.

Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένη τοπική σύμβουλος της ΔΚ Σολυγείας με τον συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ”(2010-2014).

Ασχολείται και είναι εξαιρετικά δραστήρια με τα κοινά του τόπου καθώς πιστεύει ότι η περιοχή μπορεί να αποκτήσει περισσότερη ζωή και να αναδειχθεί περισσότερο.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Σολυγείας “Λέλα Ιατρίδη”, Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Σολυγείας από την ίδρυση του και συνεχίζει ενεργά ως Πρόεδρος του Συλλόγου.

Η αγάπη για τον τόπο της, η θέλησή της για προσφορά και η άποψη της ότι ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αδιαφορούν για τον τόπο τους αλλά χρειάζεται να συμμετέχουν ενεργά, την οδήγησαν στην τιμητική πρόταση του Νίκου Σταυρέλη να είναι υποψήφια στον Συνδυασμό “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”.

Η Γιούλα είναι υποψήφια σύμβουλος στο Τ.Σ. Σοφικού.

 

                    ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                        ΚΟΡΙΝΘΟΣ 22/08/2023