Δελτία Τύπου

44η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 04-08-2023

Ανακοινώνουμε δύο ακόμα υποψήφιους που θα στελεχώσουν την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και το ψηφοδέλτιο στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1. ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο για την αποδοχή της πρόσκλησής μου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Χρήστος γεννήθηκε το 1977, γέννημα θρέμμα Σοφικήτης,

Γιός του Αείμνηστου Νικολάου Μάρκελλου (ΜΠΟΥΛΟΥΣΗ) Προέδρου κοινότητας Σοφικού επί 12 συναπτά έτη και αλλά 10 κοινοτικού και δημοτικού συμβούλου και της Ελένης Στέφα.

Είναι παντρεμένος με την Ελευθερία Ροθώνη από το Αγγελόκαστρο, η οποία διατηρεί 2 mini market από το 2002 ένα στην Αλμυρή και το άλλο στο Σοφικό.

Έχει 2 παιδιά, τον Νικόλα (15 ετών) και την Ελίνα (13 ετών).

Έχει τελειώσει το τεχνικό λύκειο Λουτρακίου με ειδικότητα Ψυκτικός Μηχανολόγος βιομ. εγκαταστάσεων.

Από τον Οκτώβριο του 1997 είναι ομόρρυθμο μέλος και διαχειριστής αργότερα μέχρι και σήμερα εταιρίας ιχθυοκαλλιεργητικής μονάδας στον όρμο κόκκινο χώμα Σοφικού.

Ήταν πρόεδρος Τ.Ο ΣΟΛΥΓΕΙΑΣ. του κόμματος ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ από το 1999 έως το 2008.

Με τα κοινά ασχολήθηκε πρώτη φορά το 2002 με τον Συνδυασμό <<ΝΕΑ ΣΟΛΥΓΕΙΑ>> του Δημήτρη Λυμπερίου, μετά το 2006 με τον συνδυασμού Αλλαγή Πορείας του Αθανάσιου Τούσουλη όπου και εκλέχτηκε και διατέλεσε και Αντιδήμαρχος το 2007 και το 2009.

Στης εκλογές του 2019 ίδρυσε τον Συνδυασμό <<Κίνηση Νέων >> μαζί με άλλους 10 Νέους Συμπατριώτες του και ήρθε δεύτερος από τους τρεις Συνδυασμούς με ποσοστό 32,7%.

Στόχος του και θέλω του είναι να βοηθήσει τον Δήμο αλλά και τον Τόπο του να φύγει μπροστά και να ακολουθήσει τις απαιτήσεις της εποχής που διανύουμε για έναν καλύτερο Δήμο για τα παιδία μας.

Ο Χρήστος δηλώνει: «Ύστερα από πολλές συζητήσεις και προβληματισμούς με Σολύγειους και άλλους Δημότες του Δήμου Κορινθίων αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος με τον Συνδυασμό Πνοή Δημιουργίας Του Συγγενή μου κιόλας Νικόλαου Σταυρέλη μιας και το πρόγραμμά του ήταν αυτό που με εκπροσωπούσε.

Όπως έλεγα ΚΑΙ το 2019 έτσι και σήμερα σύνθημα μου είναι ένα <<ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ >>.

Ο Χρήστος είναι  υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Σολυγείας.

 

2. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – Ευχαριστώ τον Βαγγέλη για την συμπαράταξή του με την ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές της 8η Οκτωβρίου.

Ο Βαγγέλης είναι οικογενειάρχης με μία κόρη.

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς κορίνθιους επιχειρηματίες από το 2000, εκπρόσωπος της μεγάλης εταιρείας NOVA και πρώην WIND, με μεγάλη κοινωνική προσφορά στην Κορινθιακή κοινωνία και κυρίως στον χώρο της εκκλησίας, της οποίας τυγχάνει βραβευμένος με την Ανώτατη Διάκριση, τον Σταυρό του Αποστόλου Παύλου, από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορινθίας.

Μέλος του Επιμελητηρίου Κορινθίας την περίοδο 2017-20.

Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος την περίοδο 2020-23 σε διάφορα αντικείμενα, όπως Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτικής Προστασίας, Ηλεκτροφωτισμού, Καθημερινότητας, ΚΕΠ.

Ο Βαγγέλης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Κορινθίων.

 

                   ΝΙΚΟΣ  ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ   ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ                                                                       ΚΟΡΙΝΘΟΣ 04/08/2023